Masraff, şirketlerin harcamalarını kontrol altında tutmalarına yardımcı olan bir çözüm olarak öne çıkıyor. Bu firma, yapay zeka algoritmaları ve mobil uygulamalarla desteklenen bir masraf yönetimi platformu sunarak, Avrupa genelinde dijitalleşme adımları atmış durumda.
Masraff nedir?
Masraff, yapay zeka algoritmalarını kullanarak masraf yönetimini mobil platformlara taşıyan bir çözüm olarak öne çıkıyor. Aynı zamanda, harcamaları etkin bir şekilde azaltma ve sürdürülebilirliğe katkı sağlama yetenekleri sayesinde, yıl sonuna kadar yeni pazarlara adım atmayı hedefliyor.
Otomatik Masraf Girişi, Özel Form ve Onay Yapısı ve ERP Sistem Entegrasyonları gibi çözümler sunarak, şirketlerin masraf formlarını hızla oluşturmasını ve yönetim birimlerine onay için iletilmesini sağlayan Masraff, faaliyetlerini Türkiye, İngiltere, Almanya ve Hollanda gibi toplamda 7 ülkede sürdürüyor.
Gelecekteki hedefleri doğrultusunda, Masraff diğer pazarlara girmek için çalışmalarını sürdürüyor ve geniş müşteri ağı ile partnerlerine dayanarak, 35 farklı ülkede daha hizmet sunmayı planlıyor.
Masraff neler sunuyor?
Masraff, mobil onay süreçleri, ERP entegrasyonu, QR kodlarıyla fiş teslimatı ve tahmin edilebilir raporlar gibi bir dizi özelliği bünyesinde barındırarak, kontrollü masraf yönetimi sağlamanın yanı sıra yapay zeka tabanlı gelişmiş finansal teknolojileri şirketlere sunuyor. Kağıt kullanımını azaltarak şirketlerin sürdürülebilirlik hedeflerine katkıda bulunan bu girişim, karmaşık kağıt tabanlı masraf süreçlerini tamamen dijital hale getirerek iş akışlarını optimize ediyor.
Girişimin Kurucu Ortağı ve CEO’su Begül Eray Sezgin, şunları söylüyor:
“Güçlü yapay zeka algoritmalarımız Latin alfabesini kullanan tüm ülkelerde etkili bir şekilde çalışırken, Merkez Bankası entegrasyonumuz da 160’tan fazla para birimi ile uyum içinde çalışmamıza olanak sağlıyor. Bu yeteneklerle özellikle Avrupa’da daha fazla ülkeye hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Birçok ülke pazarına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Son kullanıcılar artık masraflarını manuel olarak girmek zorunda değiller, bu da ana işlerine daha fazla odaklanma fırsatı sunuyor. Muhasebe, finans ve üst yönetim ekipleri, şirket prosedürlerinin girişimin sistemlerine entegre edilmesi sayesinde raporlama, maliyet kontrolü ve maliyet projeksiyonu alanlarında verimlilik kazandılar. Tüm bunları göz önünde bulundurarak, şirketlerin dijital dönüşüm süreçlerine sunduğumuz katkı göz ardı edilemez düzeydedir.”
Daha fazla yazımızı, buradan okuyabilir ve paylaşabilirsiniz.